آشپزی و معرفی غذا

واویشکا : غذای سنتی گیلانی خوشمزه با طعمی متنوع

طرز تهیه واویشکا مرغ بسیار ساده است و مناسب کسانی است که به علت منع مصرف گوشت دنبال غذای بدون گوشت هستند. با مجله آرادل همراه شوید تا راز خوشمزه شدن تهیه واویشکا مرغ را بشناسید.

واویشگاه چیست ؟

واویشکا یکی از غذاهای سنتی گیلانی می باشد که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. اما برای عزیزانی که منع مصرف گوشت قرمز را دارند، می توانند با طرز تهیه واویشکا شمالی با مرغ آشنا شوند که بسیار خوشمزه با طعمی متنوع است. واویشکا اکثرا در کنار برنج کته ایرانی سرو می شود.

طرز تهیه واویشکا مرغ

مواد لازم

مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل سبز ۲ عدد
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه واویشکا مرغ
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت واویشکا مرغ

مرحله اول

برای تهیه واویشکا مرغ گیلانی ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوراهای نازک یا به صورت حبه ای خرد می کنیم و پس از شستشو کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم.

طرز تهیه واویشکا مرغ

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر به همراه پیاز تفت می دهیم. در ادامه سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیمف سپس یک دقیقه تفت می دهیم.م

مرحله سوم

در این مرحله مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی سرخ شد و رنگش تغییر کرد، گوجه فرنگی را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : لذت آشپزی با اسپرینگ رول مرغ و پنیر خامه ای

مرحله چهارم

در ادامه فلفل سبزها را خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردیم درب تابه را می گذاریم تا گوشت مرغ مغز پخت شود.

طرز تهیه واویشکا مرغ

مرحله پنجم

برای خوشرنگ تر شدن واویشکا می توانیم ۱ قاشق غذاخوری رب هم به تابه اضافه کنیم و به خوبی تفت دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

نکات مهم و فوت و فن تهیه واویشکا مرغ گیلانی

بهتر است از گوشت مرغ بدون استخوان ران و سینه مخلوط برای تهیه این غذا استفاده کنید.
این خورشت کم آب تهیه و سرو می شود.
می توانید این غذا را با مرغ چرخ کرده هم تهیه کنید.
واویشکا را می توانید در کنار سیب زمینی سرخ شده هم سرو کنید.

اگر از گوجه فرنگی گل‌خانه ای استفاده می کنید، حتما پوست آن‌را جدا کنید، سپس رنده کنید.

طرز تهیه واویشکا مرغ

شستن نشاسته سیب زمینی علاوه بر اینکه باعث می شود سیب زمینی ها هنگام سرخ کردن به هم نچسبند، به طعم بهتر آن نیز کمک می کند.

 

گردآوری توسط مجله آرادل
تنظیم و نگارش : مدیر
واویشکا : غذای سنتی گیلانی خوشمزه با طعمی متنوع
منبع

شاید بپسندید

دکمه بازگشت به بالا